19th Ave New York, NY 95822, USA

Lloguer de cotxes a l’aeroport d’Eivissa

El temps a EIVISSA

Eivissa Ciutat (Vila)

El passeig de Vara de Rey es podria considerar la part més cèntrica de la ciutat. A mà dreta, mirant cap al Port hi ha una oficina d’informació turística (no és l’única) on ofereixen tot tipus de fullets i mapes gratuïts que són molt útils i interessants sobre platges, possibles recorreguts a Dalt Vila, mercats hippies etc. Molt a prop hi ha la Plaça del Parc,molt animada i plena de bars, perfecta per a un descans. En general tota aquesta part de la ciutat és molt bonica, caminat uns minuts arribem a la Plaça del Mercat  que és on hi havia el mercat antigament, encara que continuen alguns llocs,  el mercat principal es troba en una altra part més moderna de la ciutat. A la mateixa Plaça del mercat hi ha “El Portal de Ses Taules”i molt a prop el Barri de Sa Penya. Un dels carrers més curiosos i més animats d’aquest barri és el carrer Mare de Deu o, com es coneix popularment, “el carrer de la Mare de Déu”, és ple de botigues, locals d’ambient i desemboca en un mirador. Allà trobarem unes escales que baixen al barri de La Marina(port comercial). Més o menys enmig d’aquest podem trobar el obel·lisc als corsaris, l’únic homenatge públic al món als pirates. A última hora de la tarda solen posar diversos llocs hippies i entrada la nit, les discoteques més conegudes solen fer les seves desfilades publicitàries, molt originals i acolorides, tot un espectacle que anima molt el lloc. Tots els carrers de vianants que estan situats darrere del port també són part del recorregut imprescindible de la ciutat.

Car rental Ibiza

Tant durant el dia, com a la nit, Eivissa ofereix un ventall d’oportunitats per xopar de la seva cultura, tant dels seus orígens púnics i fenicis, visitant les restes que hi ha a tota la seva extensió, com la seva època medieval, visitant la ciutat emmurallada de Dalt Vila; fins a la més recent cultura hippie, establerta a Eivissa als anys 70 i mantinguda fins avui amb els seus mercadets, cada dia en un punt diferent, per això gaudir-ne sense un rent a car és molt difícil, que s’han convertit en zones d’intercanvis de música i cultures com pot ser el Mercat de Les Dalias.

En caure la nit, l’illa segueix mantenint el seu esperit de compartir. El barri de La Marina és un dels millors llocs per on passejar i trobar mostres de tot allò que l’illa ofereix. Des dels restaurants a la mostra de productes artesans. Després d’això, ens podem adreçar a alguna de les més famoses discoteques amb DJs de talla mundial. O conèixer el West de Sant Antoni, molt popular entre la gent jove.

LA VOSTRA OPINIÓ

Retorn assegurat

Molt agradables, ràpids i bon preu. Ens van fer un cotxe d’una categoria superior que anava molt bé. El cotxe tenia força picades a l’exterior, però el noi ens les va detallar totes. Vaig sentir que ha estat un servei honest.

Lucía   

28/09/2022

Qualitat preu increïble

Bon preu per ser Eivissa a l’agost i cap problema en el lliurament! Recomanable

Jaime Antunez

 

17/08/2022

Bon preu

Vam agafar l’assegurança completa per despreocupar-nos completament, i així va ser, no volia problemes en les meves vacances a Eivissa. Gran atenció per part del personal, fàcil i ràpida el lliurament del cotxe. El cotxe estava bé, net i tot correcte. El preu elevat, però no ens enganyem, és Eivissa, entrega a l’aeroport i l’agost, anem el preu més alt de tot Espanya. Tot i així millors preus que la competència.

Oscar Gonzalez

 

22/08/2021

Les millors platges

Ses Salines

PLATJA DE SES SALINES

La platja de Ses Salines és una platja és un gran sorral de més de quatre quilòmetres de longitud. És una platja protegida com Àrea Natural d’Especial Interès.

Aigües Blanques

CALA DE S’AIGUA BLANCA

La platja Cala de s’Aigua Blanca està situada a Santa Eulàlia del Riu, és una platja nudista, de sorra daurada que s’ubica sota un penya-segat.

Cala d'Hort

CALA D’HORT

Cala d’Hort és una platja reduïda i encantadora alhora, des de la qual es pot gaudir de les vistes sobre el misteriós illot de Es Vedrà, que s’aixeca només a uns centenars de metres de la riba.

Que saber del vostre lloguer a Eivissa

Puc portar el meu cotxe a Formentera?

No es permet traslladar el vehicle fora de l’illa on ha estat llogat

Quin és el preu de l'assegurança Hiper Plus a Eivissa?

Cobreix tots els supòsits excepte negligència i/o infracció greu o molt greu. El preu depèn del grup de vehicle seleccionat, consulteu els preus al complet a la nostra secció de extres.

Disposen els cotxes de GPS?

Podeu seleccionar a l’hora de fer la vostra reserva l’opció de GPS garantit per 5€/dia (màxim 100€).

Quin és l'horari d'obertura de l'oficina?

L’horari d’obertura de l’oficina és d’abril a octubre: de 08.00 a 22.00 (servei fins a les 02.00 hores). De Novembre a Març: Tancada (Cobrim servei de 09:00 a 21:00h). Per a serveis fora d’horari, si us plau, contacteu amb l’oficina (+34) 971 395 720

Em poden lliurar el cotxe a l'hotel?

Lliurament a Hotel: 24 euros per entrega. El servei de lliurament a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.

Devolució a Hotel: 24 euros per devolució. El servei de devolució a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.

Puc agafar el cotxe al port d'Eivissa?

El cost del servei de lliurament o devolució al port és de 30 euros.