19th Ave New York, NY 95822, USA

Lloguer de cotxes a Alcudia

El temps a Alcúdia

Gastronomia: Els seus plats típics no queden lluny dels propis de l’illa, en tractar-se d’una zona costanera, els productes del mar estan a l’ordre del dia i com més a prop del mar se situï, millor qualitat podrà trobar.

Platges: La platja que nosaltres més recomanem és Són Serra de Marina, és una platja molt protegida a la qual només es pot accedir a peu, però l’experiència s’ho mereix. És un dels enclavaments més visitats pels surfistes perquè per la seva situació, es formen unes onades molt gaudibles

Oci: Un dels principals atractius de Alcúdia, és la seva ciutat amurallada. Aquesta pertany a l’època medieval i és un imprescindible de la zona. Tampoc no es pot perdre l’Església de Sant Jaume, església que s’ensorrarà a meitat del s.XIX i la qual, en reconstruir-se, ha barrejat els aspectes originals amb els neogòtics d’època.

LA VOSTRA OPINIÓ

Ràpid i senzill

(Traduït per Google) Gran servei i fàcil lloguer. El processament també va ser en alemany. El cotxe estava perfectament bé i va complir molt bé el propòsit. Reservem el cotxe des de/cap a Alcúdia. L’estació de lloguer és relativament cèntrica i era a 10 minuts a peu del nostre hotel.

 

Thomas Schmerz

 

13/10/2022

Retorn assegurat

(Traduït per Google) Reservat a Alemanya, tot va sortir bé. El lliurament i recollida del cotxe segons el que s’ha acordat 👍 Una vegada i una altra!

 

Wolfgang Engels

 

28/09/2022

Les millors platges

PLATJA D’ALCÚDIA

La Platja d’Alcúdia o Platja de l’Port d’Alcúdia és la principal platja de la zona. Tot i que és una de les platges més turístiques de Mallorca, la manca d’edificis alts i la presència de palmeres i pins donen a aquesta platja una bellesa natural i escarpada.

PLATJA DE S’ILLOT

Aquest és un lloc ideal per bussejar amb les ulleres i el tub de snorkel i veure la quantitat de peixos i pops que s’amaguen entre les roques. En aquesta platja també hi ha una petita illa, puja amb precaució i salta a l’aigua.

Que saber del vostre lloguer a Alcúdia

Quin és el preu de l'assegurança Hiper Plus a Alcúdia?

Cobreix tots els supòsits excepte negligència i/o infracció greu o molt greu. El preu depèn del grup de vehicle seleccionat, consulteu els preus al complet a la nostra secció de extres.

Els cotxes disposen de GPS?

Podeu seleccionar a l’hora de fer la vostra reserva l’opció de GPS garantit per 5€/dia (màxim 100€).

Quin és l'horari d'obertura de l'oficina?

Horari d’oficina: d’abril a octubre de 8.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00. De novembre a març: Tancat (cobrim servei).

Em poden lliurar el cotxe a l'hotel?

Lliurament a Hotel: 24 euros per entrega. El servei de lliurament a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.

Devolució a Hotel: 24 euros per devolució. El servei de devolució a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.