19th Ave New York, NY 95822, USA

Lloguer de cotxes a Cala D’or

El temps a Cala D’or

Gastronomia: Cala D’or fa mostra a la seva gastronomia de lo tradicional de la cuina mediterrània. Cala D’or ens ofereix una àmplia varietat de restaurants, tant de cuina local com internacional. A Mallorca també trobem una gran varietat de vins propis i d’una gran qualitat de licors, com el pal, el vi dolç o les herbes.

Platges: La principal de les platges és la que dóna nom a la zona, la platja de Cala D’or, encara que tota la zona està composta per varietat de petites cales ideals per a les famílies amb nens  doncs, per la seva forma, estan totes molt resguardades del vent el que evita un fort onatge.

Oci: Una de les millors experiències que us pot proveir Cala D’or i els seus voltants, és la visita al Parc Natural de Mondragó. Hi ha diverses cales verges a les quals només es pot accedir des del parc. També heu de visitar el Castell de Santueri, situat a 30 minuts amb cotxe del nucli urbà deCala D’or, perfecte per a un agradable passeig al seu cotxe de lloguer.

LA VOSTRA OPINIÓ

Tot bé

(Traduït per Google) Bona empresa de lloguer de cotxes. Tot ben cuidat

 

Peter Romsom

 

07/09/2022

Bona relació qualitat-preu

(Traduït per Google) Molt bona relació qualitat-preu, fins i tot si els lloguers semblen fets amb pressa: estat dels cotxes no comprovat ni al lloguer ni a la devolució, aparcament no assignat,… No obstant això, no va ser una mala sorpresa durant el nostre lloguer.

 

Nasarre Nicolas

 

23/08/2022

Les millors platges

CALA LLOMBARDS

A la cala hi ha diverses zones rocoses des d’on molta gent fa salts a les aigües cristal·lines. Molt a prop de la platja hi ha un dels monuments naturals més emblemàtics de Santanyí, i de tota l’illa, «es Pontàs». Un formidable arc natural de roca erosionada per les onades envoltat daigua que sembla un pont dins del mar.

S’AMARADOR

S´Amarador és una platja de sorra situada a la costa sud-oest de Mallorca al municipi de Santanyí, dins del parc natural de Mondragó. Es tracta d´una platja verge d´uns 200m de longitud ubicada en una entrada natural a la costa. Boscos de pins i garrigues arriben fins a la mateixa platja i proporcionen agradable ombra els dies calorosos d’estiu.

Que saber del vostre lloguer a Cala D’or

Quin és el preu de l'assegurança Hiper Plus a Cala D'or?

Cobreix tots els supòsits excepte negligència i/o infracció greu o molt greu. El preu depèn del grup de vehicle seleccionat, consulteu els preus al complet a la nostra secció de extres.

Els cotxes disposen de GPS?

Podeu seleccionar a l’hora de fer la vostra reserva l’opció de GPS garantit per 5€/dia (màxim 100€).

Quin és l'horari d'obertura de l'oficina?

Horari d’oficina: d’abril a octubre de 8.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00. De novembre a març: Tancat (cobrim servei).

Em poden lliurar el cotxe a l'hotel?

Lliurament a Hotel: 24 euros per entrega. El servei de lliurament a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.

Devolució a Hotel: 24 euros per devolució. El servei de devolució a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.