19th Ave New York, NY 95822, USA

Lloguer de cotxes a Can Picafort

El temps a Can Picafort

Gastronomia: Com comentàvem, Can Picafort és una àrea molt turística, fet pel qual les seves principals fires gastronòmiques , i mostres del producte de la terra, marquen l’inici i el final de la temporada. En tractar-se als seus inicis d’un poble pesquer, es marca l’inici de la temporada, a finals de maig, amb la fira del Calamar on s’organitzen concursos de tapes i show-coocking; i el final de temporada ve marcat per un altre producte molt important per a la zona, la Fira de l’Ametlla, que s’organitza al costat de les festivitats de Sant Mateu , durant la segona quinzena de Setembre.

Platges: La zona deCan Picafort gaudeix de les cristal·lines aigües i la blanca sorra pròpies de la badia de Alcúdia. De les quatre platges presents a l’àrea, dues tenen el guardó de Bandera Blava, aquestes platges són, per una banda, La Platja Gran de Can Picafort, que comença al centre urbà de Can Picafort, i s’allarga fins a l’Albufera d’Alcúdia. D’altra banda, tenim la platja de Son Bauló, de 300 metres escassos, però amb tots els serveis, és una platja de molt fàcil accés, i amb strong> pàrquing gratuït per a la seva rent a car.

Oci: El millor enclavament per gaudir de tot el que téCan Picafort que oferir és la Finca Publica de Son Real. En ella pots gaudir de gran varietat de jaciments arqueològics, diversos senders per on passejar i gaudir de la seva gran biodiversitat; id’un gran museu on conèixer més sobre el passat d’aquestes terres.

LA VOSTRA OPINIÓ

Sempre amb previsió

(Traduït per Google) És millor reservar en línia a la temporada amb anticipació. Immediatament van resoldre el problema de la punxada canviant el cotxe.

Adéla Modrická

 

12/10/2022

Ràpid i senzill

(Traduït per Google) Reservem a temps i rebem un cotxe molt net. Les dames van ser molt amables i els 5 minuts espanyols només van durar uns 45 minuts.

 

Packersfan

 

10/08/2022

LES MILLORS PLATGES

PLATJA GRAN DE CAN PICAFORT

Concorregut i quilomètric sorral de fi i torrat gra està custodiat al marge dret per les instal·lacions portuàries i al costat esquerre per les tranquil·les platges de Cassets des Capellans i ca Comú.

PLATJA DE SON SERRA DE MARINA

El seu litoral extens és de sorra i roques, molt baix i de profunditat escassa, per la qual cosa es recomana als navegants que evitin acostar-se a la riba per evitar la possibilitat d’embarrancar.

Que saber del vostre lloguer a Can Picafort

Quin és el preu de l'assegurança Hiper Plus a Can Picafort?

Cobreix tots els supòsits excepte negligència i/o infracció greu o molt greu. El preu depèn del grup de vehicle seleccionat, consulteu els preus al complet a la nostra secció de extres.

Els cotxes disposen de GPS?

Podeu seleccionar a l’hora de fer la vostra reserva l’opció de GPS garantit per 5€/dia (màxim 100€).

Quin és l'horari d'obertura de l'oficina?

Horari d’oficina: d’abril a octubre de 8.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00. De novembre a març: Tancat (cobrim servei).

Em poden lliurar el cotxe a l'hotel?

Lliurament a Hotel: 24 euros per entrega. El servei de lliurament a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.

Devolució a Hotel: 24 euros per devolució. El servei de devolució a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.