19th Ave New York, NY 95822, USA

Lloguer de cotxes a Maó

El temps a Maó

Gastronomia: Si viatges a Menorca no et pots perdre la seva increïble oferta de peixos i mariscs, el menjar típic de la terra prové gairebé íntegrament del mar, ja que la diversitat d’espècies que podem trobar a les costes és envejable. Gràcies a això, la UNESCOdeclaro l’illa el 1993 reserva de laBiosfera.

Un dels plats més típics és la Caldereta de Llagosta, això si, assegura’t que sigui menorquina, si no, t’estaràs perdent una increïble menjar.

Platges:Ir a Menorca i no pensar en les seves platges és una cosa gairebé impossible, gran part de la costa es conserva verge gràcies a la qual cosa, podem trobar llocs sorprenents la visita dels quals, fins i tot en hivern, és obligatòria.

Una de les millors platges, és sens dubte, Cala Turqueta. Les seves aigües de color turquesa que li donen nom, al costat de la sorra tan blanca i fina de la que aquesta composta, fan d’aquesta platja un autèntic paradís. Tampoc podem oblidar Cala’n Bosch, cala també molt bonica i prop de la qual disposem d’una de les nostres oficines perquè no hagis de preocupar-te per res.

Oci: Menorca, degut a ser un punt estratègic durant la conquesta del mediterrani, compta amb diversitat de < strong>castells, torres i punts de defensa que visitar i dels quals xopar decultura. Entre ells destaca la Fortalesa de la Mola o el Fort Marlborougtots dos amb la possibilitat de realitzar visites guiades.

Menorca també és el bressol de la cultura Talaiòtica a causa d’això, podem trobar mostres d’aquesta civilització al voltant de tota l’illa. Un dels seus edificis més coneguts, i el més antic d’Europa, és la Naveta des Tudons, situat molt a prop de Ciutadella.

LA VOSTRA OPINIÓ

Molt Recomanable

Fantàstic lloc per llogar un cotxe a Menorca, seriosos, atents, formals, aquí no t’intenten enganyar amb la benzina o amb esgarrinxades com en altres llocs, només per això ja val la pena llogar aquí. Preus molt bons i personal competent i educat (al contrari que a altres llocs). Molt recomanable.

Manuel Mateo

 

11/10/2022

Qualitat preu increïble

Pàrquing a 2 km de l’aeroport, servei de transfer, necessita tornar el vehicle al pàrquing, o deixar-lo a aeroport amb sobrecàrrec. Preus competitius. Gerent de l’empresa molt amable, ens porto personalment a l’aeroport perquè anàvem malament d’hora i el transfer habitual s’acabava de marxar. Recomanable.

Víctor Lopez

 

14/09/2022

Atenció 10/10

Molt recomanable. A l’aeroport esperem menys de 10 minuts i ens va recollir el transport de l’empresa que ens va portar a l’oficina d’Hiper que queda a uns 5 minuts. Un cop allà el personal va ser molt amable, per a la nostra sorpresa no van tractar de vendre’ns cap extra, i ens van donar a triar l’automòbil (dins la gamma que havíem llogat). L’acte tenia alguns danys, van deixar constància d’això al formulari, cap problema en tornar-lo. Moltes gràcies!

Tulio Baracco

 

07/09/2022

Les millors platges

CALA MACARELLA

Cala Macarella rivalitza amb Cala Turqueta al color blau de les seves aigües, i és una alternativa perfecta a aquesta. Si teniu temps, us recomanem visitar aquestes dues cales, que condensen la essència mediterrània de Menorca.

CALA ESCOLTADA

Es tracta d´una platja molt bonica, amb sorra fina i blanca i les clàssiques aigües color turquesa que caracteritzen tota la costa sud de Menorca.

PLATGES D’ALGAIARENS

Les platges verges de Algaiarens, també conegudes com La Vall o La Vall d’Algaiarens, són les platges de la costa nord més properes a Ciutadella .

Que saber del vostre lloguer a Maó

Puc treure el cotxe de l'illa?

No es permet traslladar el vehicle fora de l’illa on ha estat llogat

Quin és el preu de l'assegurança Hiper Plus a Maó?

Cobreix tots els supòsits excepte negligència i/o infracció greu o molt greu. El preu depèn del grup de vehicle seleccionat, consulteu els preus al complet a la nostra secció de extres.

Els cotxes disposen de GPS?

Podeu seleccionar a l’hora de fer la vostra reserva l’opció de GPS garantit per 5€/dia (màxim 100€).

Quin és l'horari d'obertura de l'oficina?

Horari d’oficina: abril a octubre de 8:00 a 22:00. De novembre a març: Tancat (cobrim servei de 9:00 a 21:00)

Em poden lliurar el cotxe a l'hotel?

Lliurament a Hotel: 24 euros per entrega. El servei de lliurament a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.

Devolució a Hotel: 24 euros per devolució. El servei de devolució a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.

Puc recollir el cotxe al port de Menorca?

El cost del servei de lliurament o devolució al port és de 30 euros.