19th Ave New York, NY 95822, USA

Lloguer de cotxes a Pollença

El temps a Pollença

Gastronomia: De la mateixa manera que a la resta de l’illa, Pollença reflexa en la seva gastronomia la tradició de la cuina mediterrània. Hi podem trobar una àmplia oferta en restaurants, tant de cuina local com internacional. També destaquen els embotits entre els quals hàgim la sobrassada, la llonganissa i els botifarrons.

Mallorca també gaudeix d’una gran tradició de vins i d’una gran qualitat de licors, com ara el pal, el vi dolç o les herbes.

Platges: Totes les platges de Pollensa, com és habitual a la zona nord de l’illa, gaudeixen de unes increïbles aigües transparents i cristal·lines. En tractar-se d’un poble d’interior haurem de desplaçar-nos uns 15 km fins a la costa, on trobem el Port de Pollença, la nostra oficina i les seves platges d’ambient més familiar. Si ens allunyem una mica, trobarem platges, com Cala Murta, més salvatges, que combinen sorra i pedres, ideals per relaxar-se.

Oci: Pollença ofereix diversitat de coses per fer. Entre elles, és obligatòria la visita al Far de Formentor, el camí fins a ell és increïble i les vistes mereixen moltíssim la pena. També és imprescindible la pujada a < em>El Calvari, un lloc ple d’encant, que us farà gaudir dels vostres meravellosos paisatges.

LA VOSTRA OPINIÓ

Retorn assegurat

Bon tracte als clients, amb bons preus de vehicles

 

Trepali Bull

 

27/07/2022

Qualitat preu increïble

Molt atents, ràpids i sobretot transparents. Gràcies pel vostre servei

 

Encarnació Quetglas

 

25/06/2020

Les millors platges

PLATJA DEL PORT DE POLLENÇA

És la platja de sorra més visitada pel seu fàcil accés, cosa que ho fa perfecta per a famílies senceres que vulguin gaudir d’un dia de sol i platja.

PLATJA DE FORMENTOR

Cal tenir en compte que a l’estiu, hi ha restriccions a la carretera d’accés per la qual cosa el més habitual és fer servir els autobusos que surten des del Port de Pollença.

Que saber del vostre lloguer a Pollença

Quin és el preu de l'assegurança Hiper Plus a Pollença?

Cobreix tots els supòsits excepte negligència i/o infracció greu o molt greu. El preu depèn del grup de vehicle seleccionat, consulteu els preus al complet a la nostra secció de extres.

Els cotxes disposen de GPS?

Podeu seleccionar a l’hora de fer la vostra reserva l’opció de GPS garantit per 5€/dia (màxim 100€).

Quin és l'horari d'obertura de l'oficina?

Horari d’oficina: d’abril a octubre de 8.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00. De novembre a març: Tancat (cobrim servei).

Em poden lliurar el cotxe a l'hotel?

Lliurament a Hotel: 24 euros per entrega. El servei de lliurament a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.

Devolució a Hotel: 24 euros per devolució. El servei de devolució a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.