19th Ave New York, NY 95822, USA

lloguer de cotxes a Santa Ponsa

El temps a Santa Ponça

Llogui el seu cotxe a Santa Ponça amb Hiperrentacar.com al millor preu. Entra i descobreix l’àmplia varietat d’oficines i serveis a Balears!
Reservi online el seu lloguer de cotxe a Santa Ponça amb Hiper Rent a Car i estalviï diners. Consulteu on recollir el vostre cotxe de lloguer a Santa Ponça amb Hiper Rent a Car a qualsevol de les nostres oficines.

Santa Ponça és un centre turístic situat a la costa oest de Mallorca, dins del municipi de Calvià. Desenvolupat als voltants d’una badia, amb la platja de Santa Ponça al fons i un port natural que acull nombroses embarcacions d’esbarjo, un dels principals atractius. A més dels ports esportius, Santa Ponça ofereix als visitants la possibilitat de practicar el golf.

LA VOSTRA OPINIÓ

Tot bé

(Traduït per Google) Preu correcte, servei perfecte amb possibilitat de deixar el vehicle a l’hotel en finalitzar el lloguer. Jo ho recomano!

Clara Benard

  25/08/2022

Fàcil i segur

(Traduït per Google) Bon servei, sense problemes. Fàcil i segur. Cartera de cotxes decent i sense tarifes o càrrecs ocults en tornar la interlocutòria. Els puc recomanar.

Michael Tørving

  14/07/2022

Les millors platges

PLAtJA DE SANTA PONÇA

La platja de Santa Ponça és un sorral d’uns 530 m de longitud i fins a 100 m d’amplada a la part central situat al centre de la localitat homònima, al municipi de Calvià, a l’oest de Mallorca. La platja, de sorra fina i blanca, és al fons d’una badia que entra 1 Km terra endins, per la qual cosa les aigües habitualment estan molt calmades.

PLATJA CALÓ D’EN PELLICER

La Platja Caló d’en Pellicer es troba a la costa oest de Mallorca entre la platja principal de la localitat de Santa Ponsa i el seu port esportiu. Es tracta d´un entrant natural de la costa que forma una petita platja d´aigües tranquil·les i sorra daurada. El Caló d’en Pellicer no és una platja molt concorreguda per les seves reduïdes dimensions i la proximitat de la platja principal de Santa Ponsa.

Que saber de su alquiler en Santa Ponsa

Quin és el preu de l'assegurança HiperPlus a Santa Ponsa?

Cobreix tots els supòsits excepte negligència i/o infracció greu o molt greu. El preu depèn del grup de vehicle seleccionat, consulteu els preus al complet a la nostra secció d’extres.

Els cotxes disposen de GPS?

Podeu seleccionar a l’hora de fer la vostra reserva l’opció de GPS garantit per 5€/dia (màxim 100€).

Quin és l'horari d'obertura de l'oficina?

Horari d’oficina: d’abril a octubre de 8.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00. De novembre a març: Tancat (cobrim servei).

Em poden lliurar el cotxe a l'hotel?

Lliurament a Hotel: 24 euros per entrega. El servei de lliurament a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.

Devolució a Hotel: 24 euros per devolució. El servei de devolució a Hotel no està disponible per a lloguers d’1 dia.